skip to main
|
skip to sidebar
söndag 31 januari 2010
Matkaravan
Imorgon ska jag gå på
Matkaravan
, jag hoppas på användbara upptäckter i Stockholms China Town! Räkna med rapport.
1 kommentar:
Mikkan
2 februari 2010 kl. 02:35
Åh, superkul, har själv inte fått tummen ur ännu, men snart så!
Svara
Radera
Svar
Svara
Lägg till kommentar
Läs in mer...
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Om mig
Frida
Stockholm, Sweden
Jag heter Frida, är 20-årig Stockholmsstudent och älskar mat. Allt som har med det att göra. Allt. Förutom stjälkselleri och rotmos. Här kan du läsa om min osunda kärleksrelation.
Visa hela min profil
Etiketter
allmänt matnörderi
asiatiskt
Bakverk
baljväxter
brunch
bröd
Buffé
böcker
bönor
choklad
Desserter
fisk och skaldjur
Fläsk
Frukt
fågel
förrätt
förrätter
gratäng
grytor
husmanskost
högtider
hötorgshallen
kalv
korv
kött
köttfärs
lamm
lax
nötter
ost
paj
pasta
pizza
produkttips
resor
restaurangbesök
risotto
röror
sallad
smårätter
soppa
sparris
svamp
svamvp
såser
tester
tillbehör
USA
vegetariskt
vilt
ägg
Min blogglista
Öhmans Mat & Vin
Oj en BIB! Barbera-in-Box!
Matälskaren
Post-Coronans matkultur - Ett nytt förtroende för matkunnandet
Gittos mat
Post-Coronans matkultur - Ett nytt förtroende för matkunnandet
Fröken Dills kök
God Allhelgona! / Happy Halloween!
SMASKENS.NU
White chicken chili
Pyttes. Matblogg nr 59267054
Fish Club Sandwich och en grym äppelpaj i glas - go for it!
FOOD MOB
Egg Noodle Frenzy!!!
Bosses mat
Sicken jämrans god påsköl!
Njutmat enligt Mikkan
The sallad that got away
le blog de Sébastien
Besökare
Besökare online:
Frida
Bloggintresserade
Bloggarkiv
▼
2010
(112)
►
november
(5)
►
oktober
(2)
►
september
(7)
►
augusti
(6)
►
juli
(8)
►
juni
(8)
►
maj
(7)
►
april
(11)
►
mars
(13)
►
februari
(19)
▼
januari
(26)
Matkaravan
Skaldjursspagetti med avokado och vitt vin
Tryffeldieten
Jag bryter tystnaden med en simpel liten förrätt
Vietnaminspirerat snabbmarinerat fläsk
Serranolindad kycklingfilé fylld med dijon- och ci...
Hängmörad oxfilé och franska ostar
Pytt i en panna
Tonfiskbiffar med lime och sesam
Lyckat experiment: Bönsallad med avokado och bloda...
Brunchtips: Rue de Pont Nouveau
Vad jag skulle äta ikäll om jag hade en ugn
100:ade gången gillt med mangocheesecake
Thaibuffé
Rättvist chokladtips
1 middag to go...
Fördelar med köksutrensning
När jag var på Det goda köket - mässan i höstas s...
Kökslös, inte hopplös
Brödtips!
Min baby
Thailändsk matlagningskurs
Godaste thaicurryn: Penangcurry
När du vill impa på andra resturanggäster
Fried Rice
Nyår i bilder
►
2009
(81)
►
december
(22)
►
november
(25)
►
oktober
(17)
►
september
(13)
►
augusti
(4)
Åh, superkul, har själv inte fått tummen ur ännu, men snart så!
SvaraRadera