tisdag 12 januari 2010

Rättvist chokladtips



Jag måste avslöja en hemlighet. En av de godaste chokladkakorna jag vet kostar 15 kronor för 100g. 70%ig med bönor från Ghana. Dessutom är den rättvisemärkt och har ett fint omslag. Spring till Lidl nu, det är där den säljs.

3 kommentarer:

  1. Vilken fin blog! Varför har du inte berättat om den??? Förstår att du tycker det kommer bli lite torftigt med matlagning i tvättstugan i en månad. Men du vet vad man säger - det är i begränsningarna utmaningen ligger. Ser nu fram emot mycket nyskapande kokplattematlagning!

    Själv lagade jag igår en dal enligt receptet Punjabs fel juveler i De bästa indiska recepten. Vid en första avsmakning under kokningen tyckte jag det verkade bli superhett och fegade lite med kryddningen till slut. Med resultat att både jag och H till slut tyckte den blev ganska mesig. Får komma ihåg att tillsätta lite extra garam masala den gång de resterande portionerna ska fram ur frysen.

    Ha det gott! N

    SvaraRadera
  2. Jag har ju en mamma som sprider ryktet åt mig ;)

    Tvättstugan och min lilla kokplatta har blivit mina bästa vänner och det har fakiskt nästan inte blivit någon hämtmat! Dock förvandlas undervåningen till Lützen så fort man steker något...

    SvaraRadera
  3. Kan även tipsa om Gefle Chocolateries produkter som går att köpa i deras webshop. www.geflechoklad.se

    SvaraRadera