Wrap med varmrökt lax, avokado och fetaost
Inga mängder anges eftersom du helt kan anpassa receptet efter hur många som ska äta och efter din egen smak, ös på av det du gillar bäst!
Wraptortillas (på bilden är fullkornstortillas använda)
Romansallad
Tomat
Rödlök
Avokado
Ruccola
Varmrökt lax
Avokado
Dressing
Naturell yoghurt
vitlök
honung
salt peppar
Börja med dressingen: Riv vitlöken ner i yoghurten och smaka av med honung, salt och peppar.
Lägg några romansalladsblad mitt på tortillan, på med några tomatskivor och strimlad rödlök. Fortsätt med skivad avokado och en näve ruccolasallad. Ringla över dressingen. Dela laxen i mindre bitar och mikra dem i några sekunder så att de blir ljumna. Fördela laxen i wrapen och smula över rejäla bitar fetaost. Salta, peppra och vik ihop till en rulle.
Klart!
Snabba wraps är toppen! Brukar oftast fylla med grillkyckling, men varmrökt lax är också en god idé.
SvaraRaderaTycker fröken Dill
Mums juu!
SvaraRadera